Our customers have said


Ms Heng
Kulit Kepala Berminyak, Keguguran Rambut
Saya mempunyai masalah kulit kepala berminyak dan keguguran rambut yang serius. Kulit kepala berminyak juga menyebabkan saya mengalami kegatalan kulit kepala dan kelemumur. Masalah ini berlaku sebelum saya menjalani rawatan rambut herba Bee Choo Origin. Selepas mengambil rawatan Bee Choo Origin, saya dapati masalah kulit kepala saya bertambah baik, kulit kepala berminyak terkawal, rambut gugur juga berkurang. Bahagian kulit kepala saya juga mula di tumbuhi anak rambut. Hal ini menjadikan rambut saya lebih tebal dari sebelumnya. Malah, rakan-rakan berkata warna rambut saya kelihatan sangat cantik.
Cawangan Bee Choo Origin Kota Tinggi, Tel: +6012-713 1055
Sebelum

Selepas

依霖
Kulit Kepala Berminyak
Rambut saya berminyak, dan beberapa tempat di kulit kepala kelihatan jarang kerana saya menyikat rambut saya dengan mewujudkan pembahagi di antara rambut. Saya telah mencuba pelbagai syampu dengan jenama yang berbeza tetapi tidak berjaya. Oleh itu, saya pergi ke meja bantuan Bee Choo Origin untuk pertanyaan, selepas itu saya mula menggunakan produk Bee Choo Origin. Selepas sebulan mengambil rawatan rambut di Bee Choo Origin, kulit kepala dan rambut saya bertambah baik. Sekarang saya tidak perlu risau lagi rambut akan berminyak akibat berpeluh.
Cawangan Bee Choo Origin Batu Pahat, Johor, Tel: +6016-749 0868

Mr. Ivan Tan
Aktuari
Kulit Kepala Berminyak, Keguguran Rambut
Saya mengalami masalah kulit kepala berminyak dan keguguran rambut yang mana ia memberi kesan yang buruk dalam kehidupan saya. Sehinggalah satu hari, seorang rakan memperkenalkan saya dengan rawatan rambut herba Bee Choo Origin. Selepas menjalani lima kali rawatan, masalah kulit kepala berminyak dan keguguran rambut telah menunjukkan peningkatan yang sangat baik. Rakan-rakan disekeliling juga perasan dengan keadaan rambut saya yang kelihatan lebih sihat dan merasa gembira untuk saya. Saya berterima kasih kepada rakan yang telah memperkenalkan produk Bee Choo Origin kepada saya. Saya akhirnya berjaya menyelesaikan masalah saya. Saya juga merasa lebih yakin.
Cawangan Bee Choo Origin Melaka, Tel: +6012-638 8918