Our customers have said


胡宝云
(24 years old)
Kulit Kepala Berminyak, Kelemumur
Saya mengalami masalah kelemumur sejak saya di sekolah rendah. Saya mencuba pelbagai jenis syampu, tetapi semuanya tidak berkesan. Malah, kelemumur semakin banyak. Selain itu, kulit kepala saya gatal, berminyak, sensitif dan rambut gugur. Sejak saya mengambil rawatan rambut herba origin, masalah kulit kepala berminyak dan sensitif bertambah baik. Selepas dua tahun, tekstur rambut saya semakin baik dan sihat. Kini saya tidak lagi risau dengan masalah keguguran dan kelemumur lagi. Origin ada penyelesaiannya.
Cawangan Origin Batu Pahat, Johor, Tel: +607-434 9187

Ms Heng
Kulit Kepala Berminyak, Keguguran Rambut
Saya mempunyai masalah kulit kepala berminyak dan keguguran rambut yang serius. Kulit kepala berminyak juga menyebabkan saya mengalami kegatalan kulit kepala dan kelemumur. Masalah ini berlaku sebelum saya menjalani rawatan rambut herba Origin. Selepas mengambil rawatan origin, saya dapati masalah kulit kepala saya bertambah baik, kulit kepala berminyak terkawal, rambut gugur juga berkurang. Bahagian kulit kepala saya juga mula di tumbuhi anak rambut. Hal ini menjadikan rambut saya lebih tebal dari sebelumnya. Malah, rakan-rakan berkata warna rambut saya kelihatan sangat cantik.
Cawangan Origin Kota Tinggi, Tel: +6012-713 1055
Sebelum

Selepas

依霖
Kulit Kepala Berminyak
Rambut saya berminyak, dan beberapa tempat di kulit kepala kelihatan jarang kerana saya menyikat rambut saya dengan mewujudkan pembahagi di antara rambut. Saya telah mencuba pelbagai syampu dengan jenama yang berbeza tetapi tidak berjaya. Oleh itu, saya pergi ke meja bantuan Origin untuk pertanyaan, selepas itu saya mula menggunakan produk Origin. Selepas sebulan mengambil rawatan rambut di Origin, kulit kepala dan rambut saya bertambah baik. Sekarang saya tidak perlu risau lagi rambut akan berminyak akibat berpeluh.
Cawangan Origin Batu Pahat, Johor, Tel: +6016-749 0868

Tan Bee Yong
Kulit Kepala Berminyak, Keguguran Rambut
Oleh kerana kulit kepala yang berminyak, rambut saya mula gugur dan pertumbuhan rambut baru sangat perlahan. Saya sangat tertekan dengan masalah ini. Oleh itu, saya telah meminta bantuan pakar Origin di cawangan yang terdekat. Pada mulanya, saya hanya terfikir untuk mencuba sahaja. Saya menjalani rawatan Origin dengan menggunakan produk syampu mereka. Selepas setengah bulan rawatan intensif, saya dapati keadaan rambut saya telah bertambah baik. Rambut saya kini lebih kuat dan kulit kepala tidak lagi berminyak seperti dahulu. Dari saat ini dan seterusnya, saya tidak perlu bimbang tentang rambut berminyak yang menjejaskan penampilan saya.
Cawangan Origin Batu Pahat, Johor, Tel: +6016-749 0868

Mr. Ivan Tan
Aktuari
Kulit Kepala Berminyak, Keguguran Rambut
Saya mengalami masalah kulit kepala berminyak dan keguguran rambut yang mana ia memberi kesan yang buruk dalam kehidupan saya. Sehinggalah satu hari, seorang rakan memperkenalkan saya dengan rawatan rambut herba Origin. Selepas menjalani lima kali rawatan, masalah kulit kepala berminyak dan keguguran rambut telah menunjukkan peningkatan yang sangat baik. Rakan-rakan disekeliling juga perasan dengan keadaan rambut saya yang kelihatan lebih sihat dan merasa gembira untuk saya. Saya berterima kasih kepada rakan yang telah memperkenalkan produk Origin kepada saya. Saya akhirnya berjaya menyelesaikan masalah saya. Saya juga merasa lebih yakin.
Cawangan Origin Melaka, Tel: +6012-638 8918